Politika privatnosti

Politika privatnosti
Ova Pravila o privatnosti uređuju način na koji EXTRAINFO prikuplja, koristi, održava i otkriva informacije prikupljene od korisnika (svaki, “Korisnik”) web stranice https://www.extrainfo.net/ (“Site”). Ova politika privatnosti odnosi se na Stranicu i sve proizvode i usluge koje nudi extrainfo

Osobni identifikacijski podaci
Možemo prikupiti osobne identifikacijske podatke od Korisnika na razne načine u vezi s aktivnostima, uslugama, značajkama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje na našoj stranici. Korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno. Prikupit ćemo osobne identifikacijske podatke od Korisnika samo ako nam dobrovoljno dostave takve podatke. Korisnici uvijek mogu odbiti dati osobne podatke za identifikaciju, osim ako ih to može spriječiti da se uključe u određene aktivnosti vezane uz Stranicu.

Neosobne identifikacijske informacije
Možemo prikupljati neosobne identifikacijske informacije o korisnicima kad god stupaju u interakciju s našom stranicom. Neosobne identifikacijske informacije mogu uključivati naziv preglednika, vrstu računala i tehničke informacije o načinima povezivanja korisnika s našom Stranicom, kao što su operativni sustav i korišteni pružatelji internetskih usluga i druge slične informacije.

Podaci o registraciji
Kako biste dovršili postupak prijave na našoj stranici, morate unijeti svoje puno službeno ime, trenutnu adresu, važeću adresu e-pošte, ime člana i sve druge podatke potrebne za dovršetak postupka prijave. Morate se kvalificirati da imate 18 ili više godina i morate biti odgovorni za čuvanje svoje lozinke sigurnom te biti odgovorni za sve aktivnosti i sadržaje koji se učitavaju pod vašim računom. Ne smijete prenositi nikakve crve ili viruse ili bilo koji kod destruktivne prirode. Sve informacije koje ste vi dali ili koje je stranica ili treća strana prikupila tijekom bilo kojeg posjeta stranici podliježu uvjetima Politike privatnosti https://www.extrainfo.net

Kolačići web preglednika
Naša stranica može koristiti “kolačiće” za poboljšanje korisničkog iskustva. Web-preglednik korisnika postavlja kolačiće na njihov tvrdi disk u svrhu vođenja evidencije, a ponekad i radi praćenja informacija o njima. Korisnik može izabrati postaviti svoj web preglednik da odbije kolačiće ili da vas upozori kada se kolačići šalju. Ako to učine, imajte na umu da neki dijelovi stranice možda neće ispravno funkcionirati.

Kako koristimo prikupljene podatke
https://www.extrainfo.net/ može prikupljati i koristiti osobne podatke Korisnika u sljedeće svrhe:

Kako bismo poboljšali korisničku službu Informacije koje nam pružite pomažu nam da učinkovitije odgovorimo na vaše zahtjeve za korisničku podršku i potrebe za podrškom.
Kako bismo personalizirali korisničko iskustvo, možemo koristiti skupne informacije kako bismo razumjeli kako naši Korisnici kao grupa koriste usluge i resurse koji se nalaze na našoj stranici.
Kako bismo poboljšali naše web mjesto, možemo koristiti povratne informacije koje nam dostavite kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge.
Kako štitimo vaše podatke
Usvajamo odgovarajuće postupke prikupljanja, pohranjivanja i obrade podataka i sigurnosne mjere za zaštitu od neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništavanja vaših osobnih podataka, korisničkog imena, lozinke, informacija o transakcijama i podataka pohranjenih na našoj stranici.

Dijeljenje vaših osobnih podataka
Ne prodajemo, ne trgujemo niti iznajmljujemo osobne identifikacijske podatke korisnika drugima. Možemo dijeliti generičke skupne demografske podatke koji nisu povezani s osobnim identifikacijskim podacima koji se tiču posjetitelja i korisnika s našim poslovnim partnerima, pouzdanim podružnicama i oglašivačima u gore navedene svrhe.

Web stranice trećih strana
Korisnici mogu pronaći reklame ili druge sadržaje na našoj stranici koji povezuju na stranice i usluge naših partnera, dobavljača, oglašivača, sponzora, davatelja licence i drugih trećih strana. Mi ne kontroliramo sadržaj ili poveznice koje se pojavljuju na ovim stranicama i nismo odgovorni za postupke koje koriste web stranice povezane s našim stranicama ili s njih. Osim toga, ove stranice ili usluge, uključujući njihov sadržaj i poveznice, mogu se stalno mijenjati. Ove stranice i usluge mogu imati vlastita pravila privatnosti i pravila korisničke službe. Pregledavanje i interakcija na bilo kojem drugom web-mjestu, uključujući web-mjesta koja imaju poveznicu na naše web-mjesto, podložno je vlastitim uvjetima i pravilima tog web-mjesta.

Oglašavanje
Oglase koji se pojavljuju na našim stranicama mogu korisnicima isporučiti partneri za oglašavanje, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućuju oglasnom poslužitelju da prepozna vaše računalo svaki put kada vam pošalje online oglas kako bi sakupio neosobne identifikacijske informacije o vama ili drugima koji koriste vaše računalo. Ove informacije omogućuju oglasnim mrežama da, između ostalog, isporučuju ciljane oglase za koje vjeruju da će vas najviše zanimati. Ova pravila o privatnosti ne pokrivaju korištenje kolačića od strane oglašivača.

Promjene ove politike privatnosti
https://www.extrainfo.net/ ima diskrecijsko pravo ažurirati ovu politiku privatnosti u bilo kojem trenutku. Kada to učinimo, revidirati ćemo ažurirani datum na dnu ove stranice. Potičemo korisnike da često provjeravaju ovu stranicu za bilo kakve promjene kako bi bili informirani o tome

Back to top button