Novembre 26, 2020

SLAVNA BRENDA OTKRILA ZASTRAŠUJUĆU VIJEST O BORBI S RAKOM

Turske serije sa prevodom - Najgledanije turske serije

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …dijaspora-online.com
Gotovo tri godine nakon što je s javnosti podijelila kako je njezina bolest, rak dojke, u remisiji, popularna Brenda iz serije “Beverly Hills 90210” otkrila je da njezina borba još nije gotova.

Američka glumica Shannen Doherty (48) ponovno proživljava najteže trenutke svog života. U intervju za ABC otkrila je da joj se rak dojke, za koji je mislila kako ga se riješila, ponovno vratio. “Ionako ćete saznati prije ili kasnije da sam u četvrtom stadiju”, rekla je potresena Doherty, koja tijekom snimanja novih epizoda popularne serije nikome nije htjela otkriti da je rak metastazirao.

“Mislim da još nisam svjesna svega što mi se događa. Imam dane kada se pitam zašto se ovo meni događa, zašto ja? I onda mi sine: “Zašto ne ja? A tko drugi? Tko osim mene ovo zaslužuje? Nitko od nas to ne zaslužuje. Rekla bih da je moja najveća briga kako ću to reći svom suprugu i majci”, dodala je glumica.

Ovu tužnu vijest znao je samo jedan čovjek – njezin prijatelj i kolega Brian Austin Green, poznatiji kao David u “Beverly Hillsu”. “Imala sam trenutke velike tjeskobe kada bih skoro odustala od snimanja, ali Brian je bio jedini koji je znao što proživljavam. Rekla sam brzo nakon što sam saznala dijagnozu. Često me zvao i govorio kako je uz mene što god se dogodilo”, prisjetila se Doherty.

Njezina borba s rakom počela je 2015. kada se odlučila na mastektomiju, odradila kemoterapije i radijaciju. Tijekom ove teške borbe izgubila je kosu i kilograme, a cijeli proces ozdravljenja dijelila je s fanovima na društvenim mrežama. Suprug Kurt Iswarienko bio joj je najveća podrška tijekom liječenja koje je, barem kako je mislila, išlo po planu.

 

vise na:gloria.hr
Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!


(Visited 596 times, 1 visits today)

Related posts